Kızılkaya İlkokulu
KIZILKAYA KÖYÜ KIZILKAYA KÜME EVLERİ NO: 3 DOĞUBAYAZIT / AĞRI

VİZYON

ÖĞRENCİLERİMİZİ GELECEĞE HAZIRLAMAK, KARŞILAŞACAKLARI GÜÇLÜKLER KARŞISINDA YILMAMAYI, ÇÖZÜMÜN BİR PARÇASI OLMAYI HAYAT FELSEFESİ HALİNE GETİRMELERİNE YARDIMCI OLMAKTIR.

MİSYON

Biz, Kızılkaya İlkokulu çalışanları olarak; öğrencilerin öğrenmelerini sağlamak, onların bilgili, becerili ve kendine güvenen, işleri yapan değil; işleri doğru yapan, sorgulayan, araştıran, sağlıklı iletişim kuran, düşünen, düşündüren, demokratik bireyler olarak yetişmelerine fırsat vermek ve onları 21. Yüzyılın gelişen ihtiyaçlarına cevap verebilecek beceriler kazandırmak için varız

TAM GÜN

08:30 BAŞLAMA 14:00 BİTİŞ

SOBALI

Uydu İnternet (VSAT)

İl ve İlçe Merkezine Uzaklık

OKULUMUZ KÖY OKULUDUR. İLÇE MERKEZİNE 27 KM.DİR. BU YOLUN 20KM Sİ ASFALT 7KM Sİ İSE STABİLİZE VE DAĞ YOLUDUR.

Yerleşim Yeri Bilgisi

RAKIM OLARAK 1846 METREDİR. BU YÜZDEN KIŞ ÇOK SERT VE KAR YAĞIŞLIDIR. KÖYÜMÜZ SINIR KÖYÜ KONUMUNDADIR.İRAN SINIR TAŞLARI GÖZLE GÖRÜLEBİLİR UZAKLIKTADIR. KÖY HALKI HAYVANCILIK YAPARAK GEÇİMİNİ SAĞLAMAKTADIR. TARIM İSE COĞRAFİ ŞARTLARDAN ÖTÜRÜ PEK GELİŞMEMİŞTİR.